londen-london-eyelondenlondenlondon-by-night-londenlondon-eye-londentower-bridge-by-night-londentower-bridge-londenlonden

Hoburne Naish

Dit caravanpark is gelegen op 2,5 uur van Londen in het kustplaatsje New Milton. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een rustig strandleven maar met genoeg activiteiten om tijdens een vakantietrip te ondernemen. Met zijn locatie op een klif, is dit caravanpark extra aantrekkelijk en perfect voor het hele gezin!

Hoburne Naishligt op een klif en biedt een panoramisch uitzicht op Isle of Wight, een eiland dat de moeite waard is om ook te bezoeken. Het entertainmentcomplex van de camping biedt alles: van een traditionele pub, een restaurant, een snackbar, coffee bartot levendige entertainment. Zwemmen kan in het binnen- of verwarmde buitenzwembad en daarna goed uitzweten in de sauna of even de pondjes eraf werken in de fitnessruimte. Voor kinderen is feestenmet Sammy Seahorse en zijn vrienden in de kinderclub het einde!

Londen_Hoburne_Naish_1.jpg

In de omgeving zijn tal van sportfaciliteiten en natuurwandelingen om even op adam te komen. Deze accommodatie biedt alles wat je je maar bedenken kunt van stijlvolle chalets en appartementen tot de lodges en caravans. Er is dus voor elk wat wils.

Adres
Hoburne Naish
Christchurch Road
New Milton

Londen_Hoburne_Naish_2.jpg

Hoburne Naish Hampshire

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.