londentower-bridge-by-night-londenlondon-eye-londenlondenlondon-by-night-londentower-bridge-londenlonden-london-eyelonden

Brighton Caravan Club Site

Brighton Caravan Club Site is ideaal gelegen 3 kilometer ten oosten van Brighton aan de Engelse zuidkust. Gelegen in een dal van de South Downs en net even landinwaarts van de jachthaven. Het†caravanpark is dichtbij Brighton, een levendige stad met veel attracties, gezellige pubs en restaurants. Een snelle treinverbinding met Londen, maakt een dagtochtje met een bezoek aan de Londense bezienswaardigheden heel eenvoudig.

Uitwaaien aan de kust
Wanneer Londen te druk wordt, kun je uitwijken naar een rustigere plaats. Brighton aan de Engelse zuid-kust is een gezellige stad met een uitstekende treinverbinding met Londen. De Brighton Caravan Club Site is prachtig gelegen even buiten de stad en heerlijk rustig.

Londen_brighton-caravan-club-site-1.jpg

Hele jaar open
De Brighton Caravan Club Site biedt standplaatsen zowel voor leden als niet-leden. Ook kampeerders met een tent zijn welkom. Op het recreatieterrein grenzend aan het caravanpark is altijd iets te beleven. Het centrum van Brighton ligt op drie kilometer afstand. Op deze camping zijn 213 standplaatsen en hij is het hele jaar open. Vanaf het caravanpark rijden er regelmatig bussen naar Brighton.

Londen_Brighton_caravan_3.jpg

Leuke uitstapjes
Brighton verdient zeker een bezoek! De stad heeft een levendig winkelcentrum met veel bijzondere boetiekjes en antiekwinkeltjes om in rond te snuffelen. Verder is er de pier, compleet met amusementscentra en een aantal van de beste fish and chips aan de zuidkust. Ook aanbevelingswaardig is een bezoek aan het prachtige kasteel Arundel vlak bij Brighton. En voor iedereen die van historische treinen houdt, is een ritje in de Volks Railway een must! Deze attractie is geopend van Pasen tot eind september en tijdens de winter gesloten.

Londen_Brighton

Adres
Brighton Caravan Club Site
East Brighton Park
Brighton

Brighton Caravan Club Site

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen