london-eye-londentower-bridge-by-night-londenlonden-london-eyetower-bridge-londenlondenlondon-by-night-londenlondenlonden

Lime Tree Hotel

Het Lime Tree Hotel in Londen is een elegant Bed & Breakfast hotel op loopafstand van Victoria Station. Een geliefd hotel met slechts 25 gastenkamers die snel geboekt zijn. †Dit bed & breakfast hotel is gevestigd in een statig herenhuis waar geen enkele kamer hetzelfde is, andere afmetingen, ander inrichtig. Een huiselijk hotel op een toplocatie!

Het Lime Tree Hotel is een charmant klein familiebedrijf. Het is een monumentaal pand samengesteld uit twee herenhuizen en prachtig gerestaureerd met hoge plafonds en open haarden en heeft veel van zijn oorspronkelijk karakter behouden. Het pand staat op de monumentenlijst en daarom is het niet toegestaan om een lift in te bouwen. Dat is geen probleem want het personeel helpt graag. Heel speciaal is de idyllische rozentuin en dat midden in Londen!

Londen_Lime_tree_1.jpg

Alle kamers zijn verschillend van afmeting en van prijs. Heel speciaal is kamer 12 met een terras en toegang tot de tuin vanuit de kamer. Het boekenkastbehangpapier is heel bijzonder en camoufleert de deur naar de badkamer. Er is voor de gasten een kleine, gezellige zitkamer met kranten en tijdschriften. Toch is er mischien geen betere plaats om uit te rusten van een vermoeiende dag sightseeing in Londen dan languit op een heerlijk zacht bed en veel kussens televisie kijken, een flatscreen dat boven de open haard hangt. Kijk uit het raam en je ziet een prachtige rozentuin en een groen gazon. Je waant je ergens in een klein romantisch Engels dorpje in plaats van midden in Londen.

Londen_Lime_tree_2.jpg

Adres
Lime Tree Hotel
135, Ebury Street
Londen SW1

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.