londentower-bridge-londentower-bridge-by-night-londenlondon-by-night-londenlondenlondon-eye-londenlonden-london-eyelonden

Piccolino Hotel

Piccolino Hotel ligt in het district Westminster tussen de metrostations Paddington en Hyde Park. Het is een paar minuten lopen naar Hyde Park en even verderop is Knightsbridge met Harrods als shopping hoogtepunt. Piccolino Hotel is ideaal wanneer je tijdens je stedentrip naar Londen in een rustige buurt wilt verblijven die toch vrij centraal is.

In dit charmante Bed & Breakfast hotel hebben alle kamers een moderne badkamer met haardroger, thee- en koffiefaciliteiten, satelliet televisie, gratis WiFi. Zoals in veel Londense hotels zijn alle kamers verschillend van afmeting. Elke ochtend staat er een uitgebereid ontbijtbuffet klaar.  

Londen_Piccolino_hotel_1.jpg

In de buurt van het Piccolino Hotel zijn veel eetgelegenheden. Oxford Street, de gezelligste winkelstraat van Londen, is 15 minuten lopen. Dit intieme hotel met negen kamers is erg gewild omdat het in een rustige buurt van Londen ligt en toch vrij centraal gelegen is. In naaste omgeving zijn theaters, winkels en parken. 

Londen_Piccolino_hotel_3.jpg

Adres
Piccolino Hotel
14, Sussex Place
Londen W2

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen