londen-london-eyelondentower-bridge-by-night-londenlondon-eye-londentower-bridge-londenlondon-by-night-londenlondenlonden

Zweinstein in de sneeuw 2023

Locatie: Warner Bros Studios, Londen

'Hogwarts in the Snow' in de Warner Bros Studio tour – The making of Harry Potter, een self-guided walking tour. Bezoek de iconische Harry Potter filmset die helemaal in wintersfeer is, in Londen tussen 11 november 2023 en 14 januari 2024.

De winter is aangekomen op Zweinstein. Kerstbomen met fonkelende lichtjes staan langs de muur. De lange tafels zijn feestelijk gedekt met in het midden een geflambeerde plumpudding. De vlammetjes in de open haard knetteren en de grote zaal van Griffoendor staat vol kerstattributen. Het schaalmodel van het kasteel is bedekt met een dun laagje sneeuw. Tussen de kerstcadeaus bevinden zich ook Harry's onzichtbaarheidsmantel en Molly Wemels handgebreide trui.

TIP: Boek vantevoren tickets voor deze fantastische tour. Inclusief vervoer van het centrum van Londen naar de Warner Bros. Studio en terug en toegang tot de Warner Bros. Studio en een 4 uur durend bezoek. Bestellen kan via deze link.

Londen_harry-potter-warner-bros

De rekwisieten, kostuums en modellen die in de films gebruikt werden kun je van dichtbij bekijken. De tour leidt door de studio's geheel in kerstsfeer. Je ontdekt hoe kunstsneeuw wordt gemaakt en nog veel meer over special effects gebruikt in de film.

Boek je ticket voor Warner Bros studio online (tickets moeten vooraf gekocht worden).


Londen_harry_potter_1.jpg
Londen_harry_potter_2.jpg

foto: Martin Pettitt@flickr en Ashley Buttle@flickr

Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.