london-eye-londenlondentower-bridge-londenlonden-london-eyetower-bridge-by-night-londenlondon-by-night-londenlondenlonden

Pergola on the Roof 2019

Locatie: White City, Londen

Pergola on the Roof is een jaarlijks evenement in Londen met street-food outlets als hoofdrolspeler. Niet alleen het eten ook de locatie is heel speciaal: op het dak van het voormalige BBC televisie centre in White City op een hoogte van vijftig meter. Ooit gebruikt als parkeerplaats en met een waanzinnig uitzicht over de skyline van Londen.

Onder een enorme pergola vind je een scala aan eetstalletjes en verder heel veel zitplaatsten rond de centrale bar. Veertien weken lang is dit 'the place to be for a snack and a bite'. Pergola on the roof is een druk bezocht evenement en reserveren is dan ook aanbevolen. Dit is al fresco eten en drinken op zijn best! Inmiddels zijn er nieuwe locaties toegevoegd aan het concept en die kunnen in 2018 ook gereserveerd worden: Feast Canteen, een food-court in de kelder van de Hammersmith Mall, Pergola Paddington, op het dak van een leeg platform in Paddington, en The Prince. Meer informatie en reserveren kan via de website van Pergola London.

Datum: 1 mei - 1 oktober 2019
Adres: Television Centre, Wood Lane, Londen
Openbaar vervoer: ondergrondse, Wood Lane/White City

Londen_pergola_on_the_roof.jpg                        foto pergola on the roof/press

Timelapse London

London - the square mile city. Korte video over Londen, gemaakt met timelapse en hyperlapse technieken.