londentower-bridge-londenlondon-by-night-londenlonden-london-eyelondenlondon-eye-londenlondentower-bridge-by-night-londen

Winter Wonderland 2022

Locatie: Hyde Park, Londen

Van 18 november 2022 tot en met 2 januari 2023 is Winter Wonderland in Hyde Park de grootste kerstmarkt in Londen, vol kraampjes en kermisattracties. Ook is er een mooie, grote ijsbaan.

De kerstmarkt van Winter Wonderland
De kerstmarkt van Winter Wonderland is in Duitse stijl met veel Bratwurst en mulled wine oftewel Glühwein en ook Duits bier. De helft van de kraampjes verkopen kerstspulletjes en de andere helft eten en drinken.

De kermis van Winter Wonderland
De kermis is helemaal in kerstsfeer. Op de draaimolen zie je rendieren in plaats van paarden. De kerstman rijdt gezellig mee in de karretjes van de achtbaan. Ook het spookhuis is in kerstsfeer. De toegang tot de kermis is gratis maar voor ieder attractie moet betaald worden.

De ijsbaan van Winter Wonderland
De ijsbaan van Winter Wonderland is de grootste en mooiste in Londen. Tijdens de feestdagen is het aan te raden te reserveren omdat heel Londen lijkt te gaan schaatsen. Zaterdag- en zondagochtend zijn vaak rustiger.

Openingstijden 2022
18 november 2022 tot en met 2 januari 2023
Dagelijks (behalve 1e Kerstdag) geopend van 10.00 tot 22.00 uur.


Londen_winter_wonderland_2.jpg
foto Mack Male@Flickr

Timelapse Londen

Mooie timelapse video van Londen.