london-by-night-londenlonden-london-eyelondentower-bridge-londenlondenlondon-eye-londentower-bridge-by-night-londenlonden

Busreizen naar Londen

Van Nood Reizen is met meer dan 80 jaar ervaring in Londen busreizen met recht een Londen specialist. Inmiddels zijn vier generaties reizigers met Van Nood naar Londen geweest en hebben daar goede herinneringen aan overgehouden. Op de stedenreizen naar steden als Londen, Praag, Berlijn en Parijs gaan altijd eigen Nederlandse reisleiders mee vanuit Nederland. Gedurende de hele stedentrip organiseren zij elke dag leuke dagprogramma’s en geven zij interessante informatie over Londen. Voor Londen heb je bij Van Nood Reizen de keuze uit busreizen voor 3, 4 of 5 dagen.

Programma
Na de busreis naar Londen en de eerste avond in de Britse hoofdstad, kun je voor dag 2 kiezen uit een stadsrondrit of een boottocht over de Theems. Deze excursies zijn optioneel en voor een klein bedrag bij te boeken. Tijdens de stadstour maak je een ontdekkingstocht langs de bezienswaardigheden van Londen.

Londen_tower-bridge

De gids vertelt alle ‘ins & outs’ van de Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey en St. Pauls Cathedral. Ook kom je langs Piccadilly Circus, Trafalgar Square en Downingstreet. We eindigen bij de Tower of London, het bekendste gebouw van Londen. De middag kun je naar eigen inzicht indelen, bijvoorbeeld voor een bezoek aan het indrukwekkende warenhuis Harrods. In de avonduren is een bezoek aan een theater of musical aan te bevelen. Bij de 5-daagse busreis horen een bezoek aan Windsor castle, Hampton Court Palace en Covent Garden ook bij het programma.

TIP: boek je busreis met Van Nood online en geniet van 3, 4 of 5 dagen Londen!

Bekijk hier de aanbiedingen van Van Nood voor busreizen naar Londen!

Londen_big-ben

Excursies
Het basisprogramma van alle Londen busreizen bestaat uit busvervoer, overnachtingen met ontbijt en de overtochten. Je kunt je stedentrip naar Londen vervolgens geheel naar eigen wens invullen. Van Nood Reizen heeft gevarieerde excursieprogramma’s samengesteld waar je aan deel kunt nemen, of je verkent de stad op eigen houtje. Bij de excursies word je geroutineerd en veilig dwars door Londen en omgeving gereden, terwijl de ervaren chauffeur je onderweg van leuke informatie voorziet en er voor zorgt dat je het maximale haalt uit jouw bezoek aan Londen!

Hotel
Tijdens je Londen busreis logeer je in een prima hotel aan de rand van Londen. Van Nood Reizen vindt de locatie van het hotel tijdens een stedentrip naar Londen heel belangrijk en alle geselecteerde hotels hebben dan ook openbaar vervoer in de nabijheid.

Londen_van-nood-reizen

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Londen in 4K

Mooie impressie van de highlights van Londen